Chevrolet cunoscut si drept Chevy este o marca de automobile produse de concernul GM. Este marca cea mai vanduta si mai cunoscuta din concern.
In gama Chevrolet se gasesc peste 20 de modele fiecare, fiecare remodelat in fiecare era a automobilelor. Chevrolet produce de la masini mici pana la camioane comerciale, cel mai cunoscut camion fiind Chevrolet Silverado, al doilea in topul vanzarilor de camionete, primul fiind Ford F-Series. Chevrolet Impala este masina numarul unu in vanzari in SUA.
Un moment inedit a avut loc cu puţin inainte de lansarea autovehiculului. Intr-o noapte, Louis Chevrolet gonea pe o şosea din apropiere de Detroit, dorind sa vada cum se comporta maşina conceputa de el. La un moment-dat, elveţianul a fost surprins de un poliţist, care l-a arestat şi l-a dus la inchisoare. Cand a comparut in faţa instanţei pentru a-şi primi pedeapsa, judecatorul l-a intrebat cum se numeşte. „Louis Chevrolet”, a raspuns elveţianul. Indata, judecatorul i-a comunicat pedeapsa: o amenda de 20 de dolari. Surprins, Chevrolet a intrebat de ce a fost sancţionat atat de dur, iar judecatorul i-a raspuns prompt: „Domnule, veţi plati 10 dolari pentru ca aţi condus cu viteza foarte mare şi alţi 10 dolari pentru ca aţi indraznit sa folosiţi numele unui celebru pilot de curse”.
La noi gasiti urmatoarele modele de parbrize Chevrolet:

Parbriz CHEVROLET AVEO

3022AGSBL

COD: 3022AGSBL

[Contactati-ne pentru pret]

Parbriz CHEVROLET CAPTIVA

3024AGSBLHMV1B

COD: 3024AGSBLHMV1B

[Contactati-ne pentru pret]

Parbriz CHEVROLET EPICA

3023AGNBL

COD: 3023AGNBL

[Contactati-ne pentru pret]

Parbriz CHEVROLET KALOS

3014AGNBL

COD: 3014AGNBL

[Contactati-ne pentru pret]

Parbriz CHEVROLET SPARK

3017AGNBL

COD: 3017AGNBL

[Contactati-ne pentru pret]

Pentru o oferta personalizata completeaza formularul de mai jos

Cerere pret

    Nume (required)

    Email (required)

    Telefon (required)

    Localitatea

    Mesaj