big-symbol

Ciobituri si inlocuire parbrize.

Avem echipa de diagnosticare si oferim servicii de reparare rapida a ciobiturilor de sticla de la cea mai mica dimensiune pana la marimea unei monezi.

Rapiditate. Repararea dureaza de obicei mai putin de 30 de minute.

Recomandari si preventie. Recomandam repararea unei ciobituri cat mai din timp pentru a nu se produce fisurarea parbrizului, care sa necesite ulterior inlocuirea acestuia si implicit costuri mai mari.

In cazul in care, crapatura este mai mare de 30 mm, pentru siguranta dumneavoastra, vă recomandăm schimbarea parbrizului. Acesta este un proces rapid, lucrarile de inlocuire a parbrizului dureaza cam 2-3 ore.

Zgarieturi parbrize

Echipa noastra ofera consultanta de specialitate pentru gasirea unei solutii optime in repararea unui parbriz zgariat.

Indiferent de tipul de dauna suferit de parbriz: zgarietura, ciobitura sau fisura, recomandam repararea sau inlocuirea acestuia.

Recomandari si preventie. Una din metodele de prevenire a fisurarii parbrizelor este inlocuirea  regulata a stergatoarelor. Un technician expert al echipei Euro Parbrize va poate instala stegratoarele noi fara taxa suplimantara.

Decontarea directa cu firmele de asigurari.

Un alt serviciu oferit de Euro Parbrize este repararea in baza asigurarilor prin primele zece companii: Allianz Tiriac, Groupama, Generali, Omniasig, Uniqa, Asirom Vienna Insurance, Euroins Romania, Carpatica, City Insurance, ABC Asigurari. Aceste parteneriate au fost realizate datorita profesionalismului si experientei acumulate. Seriozitatea companiei Euro Parbrize primeaza si de aceasta data.

Parbrizele reprezinta o componenta importanta a unei masini, de aceea nu neglijati niciodata o fisura si apelati la servicii de calitate pentru remedierea crapaturilor sau pentru schimbarea parbrizelor.

Brasov

0729227755

Bucuresti

0747227755

2004
Infintare Euro Parbrize Brasov
Avand la baza experienta, in acest mediu de afaceri, a proprietarului acestei societati cat si experienta indelungata a echipei care asigura montajul si reparatiile de parbrize
2006
Frima se extinde si in Bucuersti
Dupa scurt timp am realizat un nou punct de lucru, parbrize auto Bucuresti.
2015
In topul firmelor din Romania
A reusit in foarte scurt timp de la aparitia pe piata sa dezvolte un portofoliu de clienti cel putin egal cu portofoliile de clienti ale firmelor ce activeaza in aceasta activitate de mai bine de 15 ani.

Galerie foto