logo parbrize brasov

Despre noi

EXPERIENTA. Cu o vechime de mai bine de 11 ani si cu un portofoliu national, Euro Parbrize (montare parbrize Brasov si Bucuresti) se bucura azi de un renume bine meritat si isi pastreaza ca principal obiectiv satisfacerea celor mai exigente categorii de clienti.

Cu o echipa de profesionisti pregatiti pentru montajul si repararea parbrizelor, folosind cele mai noi tehnologii deproductie si garantind o calitate superioara la fiecare lucrare in parte.

Datorita cerintelor pietei ne-am extins de-a lungul timpului si in Bucuresti, reusind sa ajungem in topul preferintelor clientilor.

CALITATE. PROMPTITUDINE. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra punem accent pe calitatea produselor cat si a serviciilor oferite. Punem la dispozitie  o gama completa de parbrize de la autoturisme, autovehicule de transport marfuri si calatori pana la autoutilitare, importata direct de la producatori de renume.

FLEXIBILITATE. Pentru ca timpul dumneavoastra este important avem un program flexibil, raspundem prompt si  venim in intampinarea tuturor solicitarilor.

Si totul este clar! – Nu este doar un motto, este un mod de lucru, un principiu dupa care ne ghidam.

Parbrize Brasov

0729227755

Parbrize Bucuresti

0747227755

2004
Infintare Euro Parbrize Brasov
Euro Parbrize este o companie infiintata in anul 2004, la scurt timp extinzindu-se si in Bucuresti.  Succesul se datoreaza experientei si devotamentului fondatorului, care are alaturi o echipa de profesionisti, dinamica si dornica de afirmare.
2006
Frima se extinde si in Bucuresti
Dupa scurt timp am realizat un nou punct de lucru, parbrize auto Bucuresti.
2015
In topul firmelor din Romania
Consolidandu-ne pozitia de la an la an, am reusit sa dezvoltam un portofoliu de clienti comparabil cu al altor firme din acelasi domeniu cu vechime mai mare de 15 ani.

Galerie foto