fbpx
curatare parbriz

Parbrizul este un element esential al masinii. El este tot timpul in contact cu mediul exterior, fiind supus deseori condițiilor meteorologice vitrege, prafului, insectelor sau pietricelelor din asfalt. Parbrizul protejează pasagerii de toate acestea, dar în special ofera siguranta.

Ce nu trebuie sa va lipseasca din masina pentru a curate parbrizul

In trafic, este foarte important ca soferul sa aibă vizibilitate buna, de aceea parbrizul trebuie mentinut curat si neavariat. Pentru a va asigura ca pastrati parbrizul curat este bine sa aveti intotdeauna in masina o carpa de microfibra/ sau piele de caprioara, un ziar si o solutie de curatat geamul

Puteti alege o solutie profesionala de curat geamuri sau va puteti prepara una acasa, amestecand apa cu otet sau apa cu otet si lamaie.

Cum puteti curata in mod eficient

Mai intai stergeti interiorul parbrizului. Folositi miscari ample pentru a intinde solutia. Stergeti apoi geamul cu partea uscata a microfibrei. Repetati procedura pana ce geamul este curat si aveti vizibilitatea dorita. Urmatorul pas este sa curatati interiorul lunetei urmand aceiasi pasi. Curati apoi parbrizul pe exterior cu miscari ample. La sfarsit, puteti sterge si cu ziarul pentru a ca geamurile sa devina stralucitoare.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.