fbpx

Un parbriz fisurat nu reprezintă doar o problemă estetică – poate avea implicații serioase asupra siguranței pasagerilor. Identificarea tipului de fisură și alegerea tratamentului adecvat sunt esențiale pentru menținerea integrității structurale a vehiculului tău.

Tipuri de fisuri

Iată cele mai întâlnite tipuri de fisuri și modalitățile prin care le putem aborda:

Fisura în Formă de Pană (Bullseye):

apare atunci când un obiect mic, precum o piatră, lovește parbrizul, creând o crăpătură circulară sau semi-circulară. De cele mai multe ori, acest tip de fisură poate fi reparat rapid, fără a fi necesară înlocuirea întregului parbriz.

Fisura în Formă de Stea:

este rezultatul unui impact puternic și se caracterizează prin linii multiple care radiază din punctul de impact. Procesul de reparație variază în funcție de dimensiune și complexitate.

Fisura în Formă de Jumătate de Lună (Half Moon):

similară cu fisura bullseye, dar are o formă mai neregulată. În majoritatea cazurilor, acest tip de fisură poate fi reparat, reușindu-se astfel restabilirea integrității parbrizului.

Fisura pe Lungime (Crack):

dacă fisura măsoară mai puțin de 15 cm în lungime, poate fi, de obicei, reparată. Fisurile mai lungi, însă, adesea necesită înlocuirea completă a parbrizului pentru a asigura siguranța optimă.

Fisura Complexă:

este o combinație de diferite tipuri de fisuri. Fiecare caz este evaluat individual, dar adesea este necesară înlocuirea parbrizului pentru a asigura siguranța pasagerilor.

Cum vă poate ajuta atelierul Euro Parbrize

La Euro Parbrize, utilizăm tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate pentru a aborda fiecare problemă a parbrizului tău. Fiecare caz este evaluat individual pentru a determina cea mai bună abordare: o reparație rapidă sau o înlocuire completă a parbrizului. Nu lăsați o fisură nerezolvată să vă compromită siguranța pe drum!
Contactați Euro Parbrize la numărul 0729 227 755 pentru o evaluare profesională și soluții eficiente adaptate nevoilor dumneavoastră.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.