fbpx

Mașinile sunt tovarăși extraordinari. Sunt alături de voi atunci când este nevoie, vă însoțesc în călătoriile voastre. Dar, oricâtă grijă ați avea de ele și oricât de rezistente ar fi, uneori mai dau și ele semne că ceva nu funcționează cum trebuie. Atunci au nevoie de o inspecție amănunțită și necesită îngrijiri speciale.

Trebuie să fiți atenți la toate semnalele pe care mașina voastră vi le transmite, pentru că detaliile contează. O revizie riguroasă vă poate scăpa de probleme mai mari. Previne apariția unor defecțiuni și prelungește viața autoturismelor.

Ce semne vă poate da mașina că ceva nu este în regulă ?

  1. Probleme cu direcția

Dacă observați că volanul trage într-o parte sau auziți diverse zgomote când mașina trece peste o groapă sau peste o șină, este posibil să existe probleme cu elementele de direcție. O vizită la un service specializat vă ajută să depistați aceste probleme și să le rezolvați din timp.

  1. Probleme cu frâna

Trepidațiile în mers sau la frânare sau zgomote ciudate vă pot transmite semnalul că sunt probleme cu frâna. Este o problemă gravă, care nu trebuie amânată nicio secundă.

  1. Probleme cu luminile

Orice lumină vi se pare că lipsește sau că nu funcționează corespunzător trebuie verificată în profunzime pentru a vedea care bec trebuie înlocuit. Uneori, problemele pot fi mai complicate de atât, de aceea un service specializat vă poate ajuta și pe partea electrică.

  1. O crăpătură în parbriz

Un parbriz fisurat poate să facă dificilă vizibilitatea în timpul condusului, dar poate pune și viața în pericol în cazul unui impact, deoarece parbrizul se poate sparge mult mai ușor. O fisură mică se poate transforma într-o gaură mare. De aceea, la cea mai mică crăpătură observată, este bine să veniți într-un loc specializat. Unele fisuri pot fi reparate, altele necesită schimbarea parbrizului.

  1. Erori de bord

Dacă apar tot felul de semnale luminoase pe bord pe care nu le cunoști, este bine să mergeți rapid să le verificați semnificația. Chiar dacă mașina merge în continuare, nu este bine să amânăm această vizită, pentru că nu știm ce se poate întâmpla și cât de gravă poate fi situația.

Dacă ascultați cu atenție ce vă transmite mașina, vă puteți scuti de multe complicații. O vizită la timp la un service vă poate salva chiar și viața.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.