fbpx

Un parbriz de calitate îți poate salva viața! La Europarbrize, noi căutăm mereu soluții inovatoare și parbrize de calitate pentru a ne menține la standarde înalte, recunoscute la nivel internațional. Suntem de 15 ani pe piață și scopul nostru este să satifacem toate nevoile clienților noștri în materie de parbrize.

Ne mândrim cu faptul că Euro Parbrize a devenit importator unic a parbrizelor Ugurlu.

ugurlu logo

Sunt parbrize pentru autocarele Carsan, Menarini, Temsa si nu numai. Ugurlu Auto Glass este un producător și un furnizor de parbrize pentru o mare parte de vehicule, recunoscut pe piața internațională pentru tehnologia inovatoare folosită în fabricarea sticlei stratificate. Compania Ugurlu Auto Glass are o experiență de peste 40 de ani în producerea de sticlă.

Ugurlu Auto Glass produce sticlă pentru ușă, sticlă antiglonț, capace de sticlă pentru vase, sticlă pentru uz special, cum ar fi sticla pentru frigidere și cuptoare, termopane. De asemenea, produce sticlă pentru iluminare, mobilier și pentru uz artistic.
Sticla este fabricată după tehnologii moderne. Parbrizele obținute în acest fel oferă o siguranță sporită, având o calitate superioară.
Atunci când alegeți un parbriz, consultați normele, standardele și, de asemenea, asigurați-vă că a fost montat de o echipă profesionistă. Nu neglijați calitatea parbrizului, deoarece acesta poate face diferența în cazul unui accident.

Europarbrize montează parbrize atât pentru vehicule mici, cât și pentru vehicule mari, cum ar fi autobuze, autocare, camioane, autoutilitare, utilaje.

Pentru mai multe informații legate de parbrizele Ugurlu, vă rugăm să ne contactați.

Dacă aveți o fisură în parbriz sau doriți să schimbați parbrizul vehiculului, contactați-ne și stabilm o întâlnire. Echipa noastră vă va oferi consultanță pentru a alege cea mai bună soluție. Dacă este nevoie, în cel mai scurt timp, vom schimba parbrizul cu unul de calitate.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.