fbpx

Poate că în timp ce conduceai mașina, ai văzut piatra care ți-a lovit parbrizul. Sau ai observat direct efectele pe parbrizul mașinii : o fisură mai mică sau mai mare.

Probabil te gândești te pricepi și că kitul de reparat parbrizul este soluția cea mai la îndemână ca să remediezi crăpătura. Această trusă pare ușor de utilizat și există multe videoclipuri care îți arată cum trebuie făcută o astfel de intervenție.

Înainte însă să achiziționezi o trusă de reparat parbrizul, ar fi bine să iei în considerare avantajele și dezavantajele acestui kit.

Ce avantaje are o trusă pentru reparat parbrize

Cel mai mare avantaj pentru trusele de reparare a parbrizului este că sunt mai ieftine decât reparația profesională medie. Un astfel de kit variază între 35 și 80 de lei, preț la care este imposibil să îți repari parbrizul într-un atelier specializat.

De ce nu recomandăm kitul de reparare parbriz ?

În primul rând, este dificil de estimat cât de gravă este o crăpătură și cât de tare te poate afecta. Trebuie luate în calcul dimensiunea și poziția fisurii înainte de orice intervenție asupra unei crăpături.

Dacă reparația este făcută incorect, nu există nicio modalitate de a reveni și de a remedia daunele. În acest caz, parbrizul va trebui probabil să fie înlocuit, iar costurile cresc considerabil, în acest caz.

Atunci când apelezi la un specialist, plătești pentru cunoștințele, experiența și expertiza acestuia, care te pot salva de investiții mari pe viitor. Un expert în parbrize  cunoaște care sunt diferitele feluri de crăpături și cum să le repare. În plus, la un atelier specializat se folosesc echipamentele profesionale și materiale de calitate. Atunci când folosești pentru prima dată kitul, lucruri care inițial par foarte simple, se pot dovedi complicate și acest fapt îți poate sabota reparația parbrizului. Instrucțiunile kitului ar putea fi neclare sau confuze sau adezivul inclus ar putea fi de calitate scăzută, ceea ce ar duce la o reparare necorespunzătoare.

Noi recomandăm să fii foarte atent atunci când decizi să îți repari singur o crăpătură în parbriz. S-ar putea că economisești bani și timp dacă apelezi de la început la sfatul profesioniștilor.

În cazul în care ai efectuat acasă reparația parbrizului și acesta s-a deteriorat sau dacă preferi să te ajute cineva specializat cu aceste reparații, sună pentru o programare la Europarbrize. Echipa noastră îți stă la dispoziție.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.