Parbrizul este un element important al autovehiculului, care are rolul de a proteja șoferul și pasagerii de condițiile vitrege ale vremii, de praf, de insecte etc. Parbrizele modern sunt confecționate din sticlă duplex și oferă o rezistență mult mai mare în cazul unui impact.

Atunci când alegem un parbriz, trebuie să ne gândim în primul rând ca acesta să corespundă standardelor de calitate. Siguranța în trafic este cea mai importantă, de aceea calitatea unui parbriz trebuie să primeze.

Ce dezavantaje are un parbriz de calitate îndoielnică

Un parbriz ieftin și/sau montat necorespunzător poate avea efectene dorite. Dacă nu este prins de caroserie într-un mod adecvat, un parbriz prost se poate desprinde în câteva secunde în cazul unui impact. Un parbriz prost se poate fisura mai repede, ceea ce înseamnă mai multe viziteîn service. Diferențele de temperatură se resimt mai ușor printr-un parbriz slab din punct de vedere al calității. Dacă parbrizul nu a fost montat corect, pot exista infiltrații de apă sau puteți fi deranjat de diferite zgmomot eîn timpul deplasării.

Înainte de a achiziționa un parbriz, asigurați-vă că este omologat pentru tipul de mașină pe care o conduceți și că respect standardele de calitate necesare. Contează foarte multce tip de parbriz alegeți să fie montat pe mașina dumneavoastră atât din punct de vedere al siguranței, cât și din punct de vedere al confortului.

Ce înseamnă un parbriz de calitate

  • Reduce consumul aerului condiționat
  • Nu supraîncălzește mașina
  • Să aibă protecție UV pentru a proteja pielea
  • Să fie construit dintr-un material rezistent
  • Să aibă propriul sistem de prindere pentru a fi evitate improvizațiile

Alegeți cu grijă service-ul care vă schimbă sau vă repară parbrizul autovehicului. Trebuie să aveți încredere în profesionalismul echipei care se ocupă cu parbrizul mașinii. Atunci când este vorba de siguranță, lucrurile ieftine nu ar trebui să fie o soluție, dacă asta înseamnă o calitate îndoielnică. Prevenția este foarte importantă. Un parbriz de calitate poate salva vieți.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.